Om mig

Hej og velkommen

Mit navn er Karin Bay Madsen, jeg stiftede mit eget Konsulent- firma ChooseToWin i januar 2014 - gennem hele mit arbejdsliv har andres velbefindende altid været mit største fokuspunkt.

Jeg er Frisør af hjertet, hvor mit drive er en kæmpe passion for lækkert hår, samt det at have hjertet med i hverdagen og en positiv holdning til livet.

Jeg har mere end 30 års erfaring og ekspertise i at skræddersy undervisning lige efter frisørens behov og ønsker, samt på det tidspunkt hvor det passer bedst!

Hvad enten du er veteran eller nybegynder kan jeg tilbyde en stærk base af teknisk knowhow og support!

Jeg har uddannelse som konsulent i Positiv tankegang og kommunikation med undervisning i bl.a. personlig udvikling, har altid været præget af - at "din succes, er min succes" og det at hjælpe andre til, at opnå personlig power og positiv tankegang, er i sig selv super givende.

Min baggrund er eksamineret Kommunikations & Motivations Coach, hos KEA senest fra 2013, men der til  en mængde kurser og seminar i salg & salgsstrategi, samt personligheds udvikling og uddannelses ekspertise , med fokus på personligheds analyse og profiler, samt personlig markedsføring.

Jeg er Livsstils Inspirator og Sundheds Konsulent, hvor jeg forhandler et unikt Wellness Koncept, der virker 3600 effektivt og naturligt rundt i kroppen - med total Wellness Inside-Out & Outside-In.

Jeg har selv haft den mest fantastiske effekt af mit eget produkt, da jeg helt glemte i min arbejdsiver, at min krop skal vedligeholdes som en bil - så længe bilen er ny går det hele jo som smurt, når først bilen som vores krop mangler vitale stoffer, går det hele i stå eller bryder sammen!

Mit Wellness koncept giver dig helt naturligt mere energi der holder hele dagen igennem og en pænere hud med indre glød, en bedre nattesøvn og restitution, deraf færre sygedage og naturlig friskhed, samt inspiration til at træffe sundere valg i livet og tips til forbedret livsstil.

Nu holder jeg foredrag for virksomheder, hvor medarbejdere og chefen får et ordentligt skud positivt energi. Det giver dig større livs- og arbejds-glæde, friskhed og velvære, samt et boost til at være mere mentalt skarp.

Jeg tilbyder små foredrag hjemme hos dig, som kaldes  "Wellness with Friends" der handler om sundheds trends, ekspertviden om sundhed og de risici der er i vores travle livsstil af i dag.

Disse kan kombineres med et inspirerende sundhedstjek og body-analyse, som belyser nogle af de livsstilsvaner der kan være hindringen for, at du føler dig på toppen og kan få det bedste ud af din dag.